Personvernerklæring

Matbørsen AS har selskapssider på sosiale medier. Matbørsen AS bruker sidene slik at du kan stille spørsmål og gi kommentarer.

SELSKAPSSIDER PÅ SOSIALE MEDIER

Matbørsen AS har selskapssider på sosiale medier. Matbørsen AS bruker sidene slik at du kan stille spørsmål og gi kommentarer. Når du besøker sidene, kan personopplysninger om deg bli behandlet. Dersom ditt innlegg fremstår som en kundehenvendelse, vil Matbørsen AS tilstrebe med å gi deg en rask tilbakemelding. Matbørsen AS kan legge ut konkurranser på sidene hvor en vinner skal kåres, og vil for dette måtte behandle personopplysninger om deg. Vi har videre tilgang til statistikk og systematiserte oversikter i våre sosiale medier. Vi bruker ikke opplysninger fra dine innlegg til andre formål enn å svare, kåre en vinner eller annen behandling som fremgår tydelig av aktiviteten på siden. Du må også være oppmerksom på at du som bruker av sosiale medier må forholde deg til de ulike kanalenes vilkår og personvernerklæring når du besøker våre nettsider. Vi oppfordrer deg til å lese disse vilkårene nøye.

INFORMASJONSKAPSLER

Informasjonskapsler eller cookies er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag.

En informasjonskapsel er en liten mengde tekst som lagres av nettleseren din når du besøker en nettside. Den kan for eksempel brukes i forbindelse med statistikk som brukes til å gjøre nettsidene bedre, for å måle og forbedre relevansen til annonser, når du logger deg inn på nettsidene eller når du deler informasjon i sosiale medier.

De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Vær oppmerksom på at dersom du ikke aksepterer informasjonskapsler, fører det til at mange nettsider ikke vil fungere optimalt.

SØK

MatBørsen AS lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i søkeverktøyet Matomo. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Det er bare søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, som f.eks. til IP-adresser.

DEAKTIVERING OG SLETTING AV INFORMASJONSKAPSLER

Du kan slette alle informasjonskapsler i nettleseren din etter å ha besøkt nettstedet. Du kan også deaktivere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din. På nettvett kan du lese om hvordan det kan gjøres.